Τηλ. Παραγγελιών: (+30) 26560 41937, 6946636066

Ωρ. Λειτουργίας: 09.00 – 21.00

Η Εταιρία

Αναμνήσεις που κρατούν για μια ζωή

Το Μέτσοβο, αυτή η αιώνια πόλη των βουνών επιβίωσε και επιβιώνει πάνω στις πανέμορφες, αλλά και στις ανυπότακτες κορυφές της Πίνδου, χάρη στην ανάπτυξη Παραδόσεων που επέτρεψαν, όχι μόνο την ύπαρξή του, αλλά και τη δημιουργία μιας μοναδικής ποιότητας ζωής.
Η ποιότητα αυτή αντανακλάται μέσα από τις τέχνες των μαστόρων, των σκαλιστάδων, των υφαντριών, των ραφτάδων, των χρυσοχόων και άλλων πολλών που δεν είναι απλές μορφές της βουνίσιας ζωής των Μετσοβιτών, αλλά όψεις ενός εκλεπτυσμένου βίου, ο οποίος εκφράζεται με τον όρο "Αρχοντιά".
Δεν θα μπορούσε λοιπόν, αυτή η "Αρχοντιά" να μην αγγίζει και τις διατροφικές συνήθειες των κατοίκων του Μετσόβου, πράγμα που αποκαλύπτεται στις πίτες τους, στα κοντοσούβλια τους και στον νοστιμότατο τραχανά, που σας προσφέρουμε να δοκιμάσετε.
Τα φυσικά υλικά του ορεινού μας χωριού και οι συνταγές των γιαγιάδων μας συνδυάστηκαν για την κατασκευή των προϊόντων αυτών. Τα μυστικά αυτών των συνταγών τα κατέχουμε εμείς. Εσείς το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να τα απολαύσετε.

Metsovo-village